Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

De Loirestreek ligt in het westen van Frankrijk en grenst aan de Atlantische Oceaan. De Loire is met een lengte van ongeveer 1000 km de langste rivier van Frankrijk. De Loirestreek staat bekend om haar schitterende kastelen, voortreffelijke wijnen en prachtige fietsroutes langs het water. Wie liever cultuur opsnuift, kan een van de vele mooie steden van de Loire verkennen. Orléans en Tours zijn de grootste historische steden van de regio, maar ook in Blois en Angers valt er heel wat te beleven.
 
Wil je ook leven als God in Frankrijk? Boek dan snel je vakantiehuis aan de Loire. Hier ben je aan het juiste adres. Wij bieden een ruime waaier aan unieke vakantiehuizen in de Loirestreek: rustieke gîtes, sfeervolle landhuizen, kindvriendelijke boerderijen, ruime villa's... Je vindt ongetwijfeld je gading!
 Onze vakantiehuizen liggen verspreid over de verschillende departementen waardoor de Loire stroomt. De Loirevallei telt talrijke imposante kastelen en mooie wijngaarden. Het Loiret departement leent zich uitstekend voor fietsvakanties. De Loir-et-Cher is dan weer rijk aan historisch erfgoed. De Indre-et-Loire kenmerkt zich door schitterende renaissancekastelen en de Maine-et-Loire gaat prat op een adembenemende natuur. Kortom, voor elk wat wils!

Wacht niet langer. En boek nu je vakantiehuis aan de Loire!

Relaxhomes netwerk